Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Kvantbiologi" by Johnjoe McFadden & Jim Al-Khalili # eBook PDF Kindle ePub Free

Kvantbiologi

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kvantbiologi
  • Author : Johnjoe McFadden & Jim Al-Khalili
  • Release Date : January 20, 2017
  • Genre: Science & Nature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4839 KB

Description

Det mest komplexa och fascinerande fenomenet som förekommer i vĂ„rt kĂ€nda universum Ă€r Livet, levande materia. Även i vĂ„r tid av kloning och syntetisk biologi sĂ„ kvarstĂ„r ett otroligt faktum: Ingen har nĂ„gonsin skapat nĂ„got levande ur död materia. Liv Ă€r fortfarande det enda sĂ€ttet att skapa liv.
Saknar vi fortfarande en avgörande komponent i berÀttelsen om livets uppkomst?
Kvantbiologi ger ett helt nytt perspektiv pÄ den levande vÀrlddens grundlÀggande dynamik. Jim al-Khalili och Johnjoe McFadden kombinerar egna erfarenheter i forskningens framkant med en enastÄende förmÄga att pedagogiskt förklara forskningens frontlinjer.
HÀr avslöjas att den avgörande ingrediensen kan vara kvantmekanisk: Kvantfysiken kan vara den saknade pusselbiten i livets mysterium.
Varje kapitel i Kvantbiologi utgÄr frÄn nÄgon av naturens mÀrkliga under: Hur vet flyttfÄglar vart de ska? Hur kÀnner vi egentligen doften av en ros? Hur kan vÄra gener kopiera sig sjÀlva med sÄ stor precision?
Al-Khalili och McFadden förmedlar spÀnningen i det explosiva forskningsfÀltet kvantbiologi, och guidar lÀsaren genom de nya upptÀckter som avlöst varandra de senaste Ären. De visar pÄ de potentiellt revolutionerande anvÀndningsomrÄdena, samtidigt som författarna ger inblickar i det största mysteriet av alla: vad Àr liv? Och visar att livet finns till i kvantbiologin.
Detta Àr kvantfysik pÄ riktigt.


Download Ebook "Kvantbiologi" PDF ePub Kindle