Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat" by Kari Enqvist # Book PDF Kindle ePub Free

Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat
  • Author : Kari Enqvist
  • Release Date : January 01, 2010
  • Genre: Mathematics,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 663 KB

Description

TÀrÀyttÀvÀ kuvaus ihmisyyden olemuksesta
YksityistĂ€ ja yleistĂ€ tyylitajulla sekoittaen Enqvist tutkii kuoleman edessĂ€ ihmisyyden ydintĂ€.  MikÀÀn logiikka ei kiellĂ€ maailmaa ilman merkityksiĂ€.
Kun ihminen kuolee nuorena, sanomme hĂ€nen menneen  liian varhain. MitĂ€ tarkoitamme? Onko luonnonjĂ€rjestystĂ€ sorkittu, entĂ€ kuka on vastuussa? Jumala se ei ainakaan ole, toteaa Enqvist ja laskee syyn sattuman niskoille. YksityistĂ€ ja yleistĂ€ tyylillĂ€ sekoittaen teoksessa tutkitaan kuoleman, ihmisyyden ja uskonnon ydintĂ€. Suru vanhempien rakkaudettomaksi kokemastaan elĂ€mĂ€stĂ€ saa tutkijan ihmettelemÀÀn, mikĂ€ saa ihmisen lĂ€helle katsomisen sijasta haikailemaan kuoleman taa uskomuksiin ja mysteereihin. Enqvist ei kuitenkaan jĂ€tĂ€ meitĂ€ tyhjĂ€n pÀÀlle: Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat havahduttaa mysteereistĂ€ todellisuuteen ja kehottaa arvostamaan sitĂ€, mitĂ€ varmasti ja vielĂ€ on olemassa.
Kari Enqvist on palkittu kosmologian popularisoija ja tieteen lÀhettilÀs, hÀikÀisevÀ kirjoittaja ja itsensÀ likoon paneva ajattelija. Vaikeatkin asiat hÀn havainnollistaa sekÀ riemullisin, hilpein ettÀ piikikkÀin sanankÀÀntein.


Free PDF Download "Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat" Online ePub Kindle